Leones Latinos vs Mariners (Apr 21, 2024)

 
Box Score
 

Liga Canaria Sofbol Modificada 2024
Leones Latinos at Mariners
Apr 21, 2024 at Gran Canaria (Aguimes)

Leones Latinos 13 (3-2)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Enmanuel Sarante rf 
Reynaldo Ricardo lf 
Samuel Mercedes cf 
David Segovia 3b 
Alexander Hidalgo p/1b 
Luis Rivero c 
Gelson Godoy 2b 
Jose Alfonso ss 
Edilsn Marrero of 
  Erisbel Garcia ph 
Reinaldo Ozoria 1b/p 
Totals  29  13  14  13  14 
  

Mariners 8 (0-5)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Jhonderys Perez cf 
Jose Goicoechea 2b/p 
Jesuadys Perez c 
Albert Espaillat lf 
  Wilson Gil rf 
Orlando Alvarez p/ss 
Jose Rueda 1b 
Yanquel Toledo ss/3b 
Angel Pina rf/lf 
Moises Coronel of 
Jose Lucena 3b/p 
Yadir Pardillo ph 
  Jorge Herrera ph 
Totals  23  15  10 

Score by Innings               R  H  E
--------------------------------------
Leones Latinos...... 044 05 - 13 14  2
Mariners............ 122 21 -  8  9  1
--------------------------------------
E - Rivero L; Godoy G; Coronel M. DP - Mariners 1. LOB - Leones 6; Mariners 10. 2B - Ricardo R; Rivero L; Ozoria R; Goicoechea J; Toledo Y. 3B - Sarante E; Segovia D; Rivero L. HR - Godoy G 2. HBP - Espaillat A; Rueda J. SF - Perez J. SB - Sarante E; Hidalgo A. Reached on CI - Perez J.

Leones Latinos   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Alexander Hidalgo W,1-0  2.1  10  15 
Reinaldo Ozoria   2.2  13  18 
  
Mariners   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Orlando Alvarez L,0-1  1.0 
Jose Lucena   1.0  10 
Jose Goicoechea   3.0  15  17 

Win - Hidalgo A (1-0). Loss - Alvarez O (0-1). Save - None. WP - Hidalgo A; Ozoria R. HBP - by Hidalgo A (Espaillat A); by Hidalgo A (Rueda J). BK - Ozoria R. CI - Rivero L.

Umpires - HP: SUBARNAGA Jordan 1B: ATAGUA Carlos
Start: 12:45 Time: 2:00 Attendance: 60
Game notes: Anotador: MARCOS Pilar Data Entry: PENA Jose Comisario: ATAGUA Carlos
Alvarez O faced 3 batters in the 2nd.
Lucena J faced 4 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

Liga Canaria Sofbol Modificada 2024
Leones Latinos at Mariners
Apr 21, 2024 at Gran Canaria (Aguimes)

Leones Latinos starters: 30/rf Sarante E; 25/lf Ricardo R; 3/cf Mercedes S; 12/3b Segovia D; 95/p Hidalgo A; 19/c Rivero L; 24/2b Godoy G; 10/ss Alfonso J; 42/of Marrero E; 34/1b Ozoria R;

Mariners starters: 22/cf Perez Jho; 13/2b Goicoechea J; 18/c Perez J; 7/lf Espaillat A; 23/p Alvarez O; 33/1b Rueda J; 30/ss Toledo Y; 5/rf Pina A; 21/of Coronel M; 55/3b Lucena J; 24/ph Pardillo Y;

Leones Latinos 1st - Sarante E grounded out to 2b. Ricardo R grounded out to 2b. Mercedes S walked. Segovia D grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Mariners 1st - Perez Jho flied out to of. Goicoechea J doubled to right field. Perez J reached on an error by c, interference; Goicoechea J advanced to third. Espaillat A hit by pitch; Perez J advanced to second. Alvarez O lined out to 1b. Rueda J hit by pitch, RBI; Espaillat A advanced to second; Perez J advanced to third; Goicoechea J scored. Toledo Y lined out to rf. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

Leones Latinos 2nd - Hidalgo A singled to left field. Hidalgo A stole second. Rivero L singled to center field, RBI; Hidalgo A scored. Godoy G walked; Rivero L advanced to second. Alvarez O to ss. Toledo Y to 3b. Lucena J to p. Alfonso J singled to left field, RBI; Godoy G advanced to third; Rivero L scored. Marrero E singled to third base, RBI; Alfonso J advanced to third; Godoy G scored. Ozoria R walked; Marrero E advanced to second. Sarante E reached on a fielder's choice to shortstop, RBI; Ozoria R advanced to second; Marrero E out at third ss to 3b; Alfonso J scored. Ricardo R reached on a fielder's choice to second base; Sarante E out at second 2b to of; Ozoria R advanced to third. Mercedes S flied out to cf. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

Mariners 2nd - Pina A walked. Coronel M flied out to 2b. Lucena J walked; Pina A advanced to second. Pardillo Y struck out looking. Lucena J advanced to second on a wild pitch; Pina A advanced to third on a wild pitch. Perez Jho singled to right field, advanced to second on the throw, 2 RBI; Lucena J scored; Pina A scored. Goicoechea J lined out to rf. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Leones Latinos 3rd - Segovia D tripled to center field. Hidalgo A singled to shortstop, RBI; Segovia D scored. Rivero L doubled to center field; Hidalgo A advanced to third. Godoy G homered to center field, 3 RBI; Rivero L scored; Hidalgo A scored. Goicoechea J to p. Lucena J to 2b. Alfonso J flied out to lf. Marrero E out at first of to 1b. Ozoria R flied out to p. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 0 LOB.

Mariners 3rd - Perez J flied out to cf. Espaillat A singled to center field. Hidalgo A to 1b. Ozoria R to p. Espaillat A advanced to second on a balk. Alvarez O singled to right field; Espaillat A advanced to third. Alvarez O advanced to second on a wild pitch. Rueda J walked. Toledo Y doubled to right field, 2 RBI; Rueda J advanced to third; Alvarez O scored; Espaillat A scored. Pina A grounded out to 2b. Coronel M walked. Lucena J flied out to cf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

Leones Latinos 4th - Sarante E walked. Sarante E stole second. Ricardo R doubled to left field; Sarante E advanced to third. Mercedes S flied into double play lf to c; Sarante E out on the play. Segovia D walked. Hidalgo A flied out to of. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Mariners 4th - Herrera J pinch hit for Pardillo Y. Herrera J singled to center field. Perez Jho walked; Herrera J advanced to second. Goicoechea J walked; Perez Jho advanced to second; Herrera J advanced to third. Perez J flied out to cf, SF, RBI; Herrera J scored. Espaillat A flied out to 3b. Alvarez O singled to right field, RBI; Goicoechea J advanced to second, out at third rf to 3b; Perez Jho scored. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Leones Latinos 5th - Gil W to rf for Espaillat A. Pina A to lf. Rivero L tripled to left field. Godoy G homered to center field, 2 RBI; Rivero L scored. Alfonso J flied out to cf. Garcia E pinch hit for Marrero E. Garcia E reached on a throwing error by of. Ozoria R doubled to left field; Garcia E advanced to third. Sarante E tripled to left field, 2 RBI; Ozoria R scored; Garcia E scored, unearned. Ricardo R singled to center field, RBI; Sarante E scored. Mercedes S flied out to of. Segovia D reached on a fielder's choice to second base; Ricardo R out at second 2b to of. 5 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

Mariners 5th - Rueda J singled to center field. Toledo Y singled to center field; Rueda J advanced to second. Pina A reached on a fielder's choice to second base; Toledo Y out at second 2b to of; Rueda J advanced to third. Coronel M reached on a fielding error by 2b; Pina A advanced to second; Rueda J scored, unearned. Lucena J struck out swinging. Herrera J struck out looking. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.